lauantai 14. maaliskuuta 2015

~Yksin mä jäin ~

~Oon näitä rantoja kolunnut mä pitkään,
silti aina yksin mä jäin.
Siks kai mun sydämeenkin reikiä suli,
kun sä sanoit että kelpaan mä näin~
-Stig - Lupasit et kelpaan näin-

Mooi!
Viikko on vierähtänyt tosi eriliasis merkeis, ku normaalist. Koska mul oli kolme virallist koulupäivää viime viikol, sillä mun luokka oli tiistain ja keskiviikon tutustumassa ArchiCAD-nimiseen mallintamis ohjelmaan? Okei pakko sanoo rehellisesti, mä en ees aluks tajunnut mikä se on ja en oo ees sata prosenttisen varma oliks se mallintamis ohjelma, heh! Mutta kumminkin suunniteltiin ja "rakennettiin" vähän niinku Sims-pelis talo. Aiheena oli unelmatalo, no mul oli kaukana unelmasta, koska 1. lattia lähti koko ajan irti 2. ovet leijaili katolla, samoin huonekalut 3. telkkari meni seinästä läpi, et must ei ainakaan tän perusteel arkkitehtii tule. Mut oli se sinäänsä tosi mielenkiintost ja oli se iha hauskaakin päästä kokeilee, koska tollast tilaisuut tuskin tulee enään toista. 
Maanantai siis oli ihan perus koulupäivä, jolloin pääsin vihdoin aloittamaan mun kuviksen lopputyötä, jes! Torstai myös oli ihan perus samoin perjantai, mutta perjantaina eli eilen koulun jälkeen juhlittiin Pihlan synttäreitä, jotka kylläkin oli jo kuukausi sitten hiihtolomal. Mutta eihän se mitään haitannu, parempi myöhään ku ei ollenkaan! 
Joten päätin tehdä eillisestä "päiväni"-postauksen.
Aloitetaan

 Päivä lähti käyntiin kello 6.35 herätyksel niinku aina. Tein kaikki perus aamujuttuni ja meikkasin, sekä vielä pakkailin koulukirjoi laukkuu, joka oli ihan poksahtamaisillaan, vaik ei siel ollut ku perjantain koulukirjat ja liikkavaatteet.

 Asuna oli:
Paita~Carlings
Farkut~OneWay

 Aamuun kuului melkein koulusta myöhästyminen Alepassa käynnin takia. Ei olis ees tavallaa haitannut, vaikka olis tullut ensimmäinen myöhästyminen tälle vuodelle, mutta parempi vaan ettei tullut merkintää. Kerettiin siis ruotsin tunnille, jonka jälkeen käppäilimme auditorioon matikan tunneiks. Oikeest meijän matikan tunnit on niin rentoi, vaik lasketaanki matikkaa sillee "kunnolla" nii silti me pelataa vaa meijän luokan tyttöporukal phoneil ja otetaan toistemme puhelimil kuvii, niinku yllä olevasta kuvasta huomaa. Huomaa heti, et oppii matikan tunneil jotakin ku oma ope o koulus, koska meil oli viime viikol matikas sijainen, joka oli sillee: "KAIKKI HILJAA!" ja se o tosi vieras käsite meijän matikan ryhmälle, samoin sana: "Kotiläksyt"

 Matikan jälkeen oli kaks puuduttavaa bilsan tuntii, koska me kerrattiin viime viikkoinen aihe, joka oli jo jäänyt niin hyvin päähän et tuntu pikkusen turhalt. Bilsan jälkeen taas käppäilyä auditorioon, jossa meil oli YH:n kaksoistunti. Sekää ei oo hyvä yhdistelmä perjantai iltapäivään... 
Mul on ens viikol yhteiskuntaopin taloustietokilpailun koe, johon siis vapaaehtoisesti ilmottauduin. Paineet alko kasvaa, ku lueskeli noit viime vuosien kysymyksii. Mihin mä oon taas sekaantunut... Ehk tästki jotenkin selvitään, kunhan en saa 0 pistettä.

 Bilsan tuntien välisel välkäl Maija kilttinä teki mulle, Roosalle ja Arskalle letit, mä jotenkin oon vaan rakastanut näihin letteihin! 

 Tän pirteämpään kuvaa ei vaan voi olla! 

Arska
 Koulun jälkeen otettiin suunnaks päivänsankarin eli Pihlan, Roosan ja Arskan kanssa Salmisaaren liikuntakeskus. Niinkun varmaan kuvasta huomasikin, mitä oltiin sinne menos tekemään eli kiipeilee! Tää oli mun toka kerta ikinä kiipeilemäs ja yhtä mahtavaa oli niinku viimeksi Tapanilas. Mut nyt mä ylitin itteni ja kiipesin kaks seinää ihan sinne ylös asti, ku siel Tapanilas hyvä et pääsin ees puoleen väliin seinii kiivettyy.
Mä en oo ihan varma oliks tää Arskan elämän ensimmäinen kerta kiipeilemäs, mut kai joo? Nii Arska veti ihan sika hyvin! Samoin Roosa ja Pihlakin, jotka oli ennestään kyl kiipeilleet. 

 Pihla

 Lettipää selfie <3

 Roosa

 Mä oikeen leijun ilmas. 

 Tää oli ainoo kuva koko päivältä, mis oltiin kaikki neljä ees jotenkin kuvassa! 
Lähettiin kiipeilemäst vähän yli kuus ja venailtiin kyytii Pihlalle jonkin aikaa. Oli kyl aik hyvä meno, et ei mitään valittamist! Kivaa oli!

 Mä en ees tiiä enään mitä hauskaa täs oli, mut mä nauroin tälle sillon eilen ihan huolella.

 Oltiin Pihlalla vähän yli seitsemän. Hauskaa oli niinku kuvasta huomaa, Pihla nauraa koko sydämestään! Annettiin Pihlalle lahjat, mä annoin siis Pihlalle lasipurkin, joka oli täynnä keksejä ja pussukan, jossa oli koru. Pihla sitten meni alakertaan tekee ruokaa, nii sillä välin kunnon tanssikerho yläkerras. Musa täysil, naurua niin paljon, ku vaa kurkust lähti ja tanssiliikkeet 6/5! 

 Kun ruoka tuli valmiiks niin mentii alakertaan ja alettiin syömää. 

 Mä rakastin tota salaattia koko sydämestäni! Mä voisin elää melkeen, vaik koko vuoden pelkäl salaatil, mul on niin ikävä Robert´s Coffeen tettiä, koska siel sai ain ruuaks Delin puolelt salaattii, joka oli niin hyvää. 
Juteltiin kaikkee maan ja taivaan välilt, suurimmaks osaks vaan meijän luokast jne. Naurtettiin niin paljon, et mä jo pelkäsin hetken et mu kasvojen lihakset jää siihen nauramis ilmeeseen. Voisko sanoo, et mul ja Pihlal oli ain välil ihan omat jutut ja Roosal ja Arkal ihan omat jutut ja ain sen järjestelmän rikko se, kun mä aloin kikattaa jollekkin maailman järkevimmälle aiheelle! Lopputuloksena oli se, että mä jouduin pitää Pihlan hiuksii ylhääl, ku se sylki kaiken Spriten sen suust, ku Arska päätti naurattaa samaan aikaan ku raukka joi, heh!



 Lähettiin naureskelun jälkeen kauppaan hakee karkkii, oikee karkkikassaan piti kaikkien antaa euro-kaks euroo. Oli taas meilki jutut! Käveltiin Siwaan ja meijän seuraamme myös liittyi Pihlan koira, joka oli niin sulonen! Mä en ollut nähny Titii ikinä, koska mä olin viimeks käyny Pihlal seiskaluokal ja silloin Titi ei viel Pihlalla ollut. Kävelymatka sujui hyvin ja takastulo matkalla alkoi kunnon deep-osuus. Jokainen vuoronperään kerto jotain deeppii.
Kun päästiin takas Pihalle karkkien kanssa istuuduttiin Pihlan huoneeseen jatkamaan juttelua. Me istuttiin ihan ihmeellises muodostelmassa, Arska sängyl, mä lattial, Pihla sellasel pienemmäl tuolil ja Roosa sit sellasel kunnon tuolil. Juteltiin siin noin kahteentoista asti kaiken maailman eri aiheista. Eihä toista opi tuntemaan, jos ei puhu!

 Kello sit löi juurikin kakstoista ja ihmeteltiin, et missäs yks henkilö on, nimittäin Maijankin kuului liittyä seuraamme. Silloin samassa Maija ilmesty Pihlalle. Meil lähti Roosan kanssa dösä 0.51, et ei kauaa keretty nauttia Maijun seurasta, mutta tyypit sentään lähti saattaa meit dösäril, koska mä en olis todellakaan sinne muuten löytänyt!



 Ulkon oli ihan pilkkopimeää ja varsinkin sitä reittii, mitä me mentiin alkumatkasta niin ei nähny mitään ilman kännykän taskulamppua. Mua ainakin jollakin tasolla pelotti, joo älkää kysykö et miks. Mut mä en oo koko ikänäni ollut niin myöhään kavereiden kans ulkona, en mä vaa oo koskaan saanut olla! Mut tulipahan tämäkin nyt koettua ja tuli myös se todettua, että pelotti ja sen takii piti pitää Roskaa oikee kädestä kii!

Kerettiin dösärille ja Pihla, Arska ja Maija päätti pitää siin tiellä "tanssiesityksen". Ne ravas siin tiel ristiinrastiin ja  meil meni taas vaihteeks pikkusen lujaa, sillä mä nauroin tyttösten jutuille ihan huolel! 
Dösä sitten tuli ja ei kauaa keretty istuu Roskan kans siel kunnes totesin et: "Tääl haisee oksennus". Roosa sit ehotti et mennään eteen istuu, no me sit siirrytiin eteen istumaan. Sillä joku meijän ikänen jätkä laattas siel takapenkil. Oon tyytyväinen, etten kattonut sinne taake, koska olisin varmaa itekkin laatannut peräs, sillä se ei ollut kaukan sen hajun takii! Roosa kyl sai traumat, ku käänty kattoo sinne taakse, et oksentaaks siel oikeest joku, voi Roosa parkaa.
Pääsin sitten kotiin ja menin suoraan nukkuu!

Aamulla sitten sain äidilt yllätyksen! Olin ihan ihmeissäni, et äiti oli ostanut mulle uuden tollasen treenilaukun, koska niinku alus sanoin, et se mun laukku oli poksahtamaisillaan, nii toi on isompi, ku toi mun entinen! Mä olin myös ihmeissäni, et olin torstaina vaan miettinyt ääneen ruokapöydäs, ku selailin Foorumin tarjouksii, et treenihuppari olis kiva jne. Nii äiti oli ostanut ne kaikki mitä olin siin sanellu? Vaik en ollut mitenkään pyytänyt! I love you mum :*

Tälläistä oli eilen, oli sika hauskaa Pihlalla eli kiitti Pihlalle. Kiitti myös mahtavalle seuralle eli Arskalle, Roskalle, Pihlalle ja Maijulle, vaik ei Maiju koko iltaa ollut! 
Mut nyt ens postaukseen ja moikka! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti